Våren 2014

Våren 2013

 

Har hatt en lang pause med denne hjemmesiden min. Det er så enormt mye å gjøre med alle plantene som ble sådd, og våronna i hagen,at jeg ikke får tid til å oppdatere denne i tillegg.

Men nå kan jeg puste ut, og lage en ny side med informasjon om våren 2013.I hagen går alt sin rolige gang nå, alle vekster er kommet i jorda, tomatene gror i veksthuset og jeg kan tusle rundt og bare nyte.Pille litt ugress og visne blomsterhoder, men det gror så tett, at ugresset er vanskelig å få øye på.

Mange roser fikk dødsstøtet i vinter, og også en del klemtis.Så jeg må nok redigere roseparaden min.....Verst var det å miste Austinrosen Constance Spry. Men, man kan trøste seg med at da får jeg plass til å plante noe nytt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE