Våren 2014

Ødelagt kne

Tragedie for meg og denne bratte hagen min.Har skadet kneet så mye at jeg går med krykker.Skal snart ta røntgenbilde og få vite om det er brusken som er gåen....artrose- Men har senebetendelse også. Det kommer seg sakte men jeg får ikke gjort noe.Ugresset gror, og regnet har pisket mye flatt, særlig peonene. Begynner å lure på om jeg må avlyse deltakelse i "1000 Åpne Hager "i august.  Æaj, får fantasier om at vi må flytte til leilighet på en flate, med kun en terrasse. Får de verste bekymringsfantasier.Tiden vil vise. Kan ikke tenke meg noe verre enn å flytte fra hagen min.

Her ser dere hvor nedtrykt jeg er....har humpet meg ned alle trappene til veksthuset, og ser bekymret på alt arbeidet som hoper seg opp.

Men jeg gleder meg jo selvsagt over alt som blomstrer også-bla erteblomstene....mmmm.herlig duft.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE