Våren 2014

Endelig vinter!

Ja nå er jeg faktisk glad for at det endelig har kommet litt snø og kuldegrader.Det gir en hvilepause før våronna begynner.Og nå har jeg fått operert kneet, og håper jeg er sprek til utplantingen begynner.Har ikke begynt å så enda, må begynne senere i år, ikke før april.

Mannen og jeg skal en uke til Venezia i første uke av april, så da kan jeg ikke så som vanlig i mars og forlate de små plantene.

Jeg tenker hvert år at jeg skal ta det mer med ro nå, men foreløbig har jeg bestillt nye frø fra tre ulike nettsteder, så nedtrappingen ser dårlig ut.Alltid noe nytt som frister.

Jeg ligger om morgenen og fantaserer over hva jeg skal gjøre med hagen i år, nye ideer og forandringer.

Uansett: jeg gleder meg ti sjauen starter!

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE