Våren 2014

Tekst

Jeg sliter med en ekkel forkjølelse, og nå er det ca 15 minus ute.Huset er kaldt og jeg fyrer i den ene ovnen vi har.Sitter som en gammal kjerring med pledd og varmeflaske og føler meg pjuskete.MEN: jeg tvinger meg til å trene på spinningsykkelen likevel! Blir svett og god og gjør styrkeøvelser etterpå.Den venstre skulderen min smalt ut av ledd for 6 uker siden, og det vil ta mange måneder før den er skikkelig brukbar igjen.Er venstrehendt!

Jaja, godt det ikke skjedde i hagesesongen.Nå kan jeg lese mine hagebøker i fred og ro.Har anskaffet meg den siste av Claus Dalby-dansk-"Vis mig dit drivhus! 500 sider.Håper det kommer snø snart så ikke denne barfrosten tar knekken på de sarteste plantene.

Og igjen takk for hyggelige tilbakemeldinger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE