Våren 2014

Lysere tider

Deilig  å være ferdig med desember og snart januar. Lyset kommer tilbake både innvendig og ute.Har sendt avgårde frøbestillinger både til Impecta og Zimtrade.Og har en stor kasse med frøposer i kjelleren. Starter vel som vanlig med såing i midten av mars.

Nå er det kaldt ute, men jeg hygger meg foran vedovnen på kjøkkenet. Hogget masse kvist og kvast i sommer som jeg bruker til opptenningsved.Varmkomposten er ikke særlig varm nå, men skitt au, den kommer i gang når det blir varmere i været. Skal mye til før jeg kaster matavfall i søppelkassen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE