Våren 2014

Vårforberedelser

Endelig har lyset kommet tilbake i gaten min.Lyset og livet....Har begynt å forberede såing av frø-ja har faktisk puttet noen artiskokkfrø i en potte.Har prøvd flere ganger uten å få frem annet enn store blader.Sommeren er for kort og kald til at de vil komme i blomst.Men i år skal de stå i veksthuset, så kanskje....

Litt av en jobb å gjøre vaskerommet om til vekstrom.Må flytte rundt på ting og tang i tilsammen 3 rom.Skal flytte ut fryseren så jeg får plass til et stort bord.

Alle de overvintrede vekstene som har stått i matboden, er renset for visne blader og flyttet inn på stua, i varmen og mer lys.Om en stund må de beskjæres.Alltid brutalt å fjerne alle de grønne skuddene, men nå vet jeg jo at plantene blir lubne og fine om en stund.

Det er Geranier og Fuchsiaer, og litt annet.

 Har massevis av frøposer, både mange nye og gamle som venter på å bli sådd.Starter for alvor i midten av mars.Med mine supervekstlys, vokser alt i rekordfart.

GLEDER MEG!

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE