Disse herlige metemarkene

Omgitt av klemtis sto min varmkompost, men nå er den flyttet.

Jeg lager alltid kompost.Til og med min mann var med meg på Kommunens kompostkurs. jeg har alltid 2 kaldkompostbinger, som blir fort fulle og som jeg graver litt i for å få inn luft. Om våren eller høsten tømmer jeg dem og solder dem for de verste pinnene og steinene.Veldig tungt arbeid. Jeg kverner alltid opp all kvist med kompostkvernen og bruker som strø på varmkompostbingen.Jeg har "Bjørn kompostbinge" og er veldig fornøyd med den. Den har til nå stått inni et avlukke under tak, slik at det er lett å bruke den om vinteren.Men nå er den flyttet lenger vekk.Det blir litt lukt når jeg har rekeskall, fiskerester og kjøttavfall i den, men ikke noe sjenerende.Det er aldeles herlig å kjenne den tunge muldlukten og se alle de små røde markene som kravler oppi den!

Arbeidsplassen under pæretreet med kaldkomposten
Container for stein nede til venstre, plassen blir utvidet, gjerdet er fjernet og venter et nytt av netting
Komposten fryser om vinteren i nettingbingen
"Kompostbjørn"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE