Fineste tiden

Dette bildet er tatt for ca 10 år siden.

Hagen i prakt

Per Olav og Buskpeonen

Når vi er kommet uti juni, eksploderer det nærmest i hagen. Alle valmuene, akeleier i alle nyanser, margerittene, så peonene, iris, de engangsblomstrende rosene som Rosa Hugonis-Kinagullrosen og Rosa Moyesii-Mandarinrosen.Rundt dammen strutter Hostaen-Bladliljene i alle varianter-ja det er vanskelig å huske alt som kommer frem.Derfor lager jeg nok en bildevisning, så dere kan nyte det samme som jeg-og mannen min! Han var opprinnelig ikke interessert i blomster, men nå liker han særlig peoner og magnoliaen. Han elsker å sitte på terrassen med en stor sigar og et glass whisky og se meg slite og jobbe nedi hagen, med rompa opp og og huet ned. Han hjelper meg hvis jeg ber han, men til nå har jeg vært så egenrådig, at jeg har klart det meste selv.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE