Roser,roser

Alle mine roser

Det vokste to sorter klatreroser på fasaden da vi kjøpte huset.Flammentanz og en gul klatrerose som jeg ikke vet navnet på. 

Jeg plantet straks Rosa Hugonis og Rosa Moyesii, som begge har vokst seg kjempestore, og som  er en fryd å skue hver vår.Jeg liker veldig godt enkle, engangsblomstrende sorter.

Men etter hvert har jeg fått mer og mer lidenskap for all slags roser, både moderne sorter og Austinroser (som er litt tandre) og har prøvet og feilet en del. Plantet også to ramblere i sommer, men har ikke bilder av dem ennå. (Veilchenblau og Super Excelsa )

Gleder meg til neste sommer!)

Jeg har meldt meg inn i Norsk Roseforening og har kjøpt mange gode rosebøker.Så jeg har blitt flinkere til å lykkes.

Jeg vil vise dere de rosene som jeg har hatt glede av i år og som forhåpentligvis vil overleve vinteren. De tidlige buskrosene som jeg allerede har vist, tar jeg ikke med nå.

Velbekomme

Augusta Luise-en skjønnhet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.05 | 19:36

Tusen takk.Er ikke mye aktiv på hjemmesiden.Har mer enn nok med å holde hagen i orden-særlig denne kalde våren.Ja utsikten er fantastisk-midt i Oslo.

...
16.05 | 18:00

Nydelig hage med den utsikten. Hilsen fra en hagegnom i Porsgrunn

...
14.04 | 19:29

HeiJeg har en ITOH hybrid-Bartzella,gul, som jeg plantet i fjor, så jeg er spent på å se om den kommer.Min trepeon er en Suffruticosa type,har glemt navnet.

...
13.04 | 22:58

Hei! Jeg hørte om hagen din på NRK P2 i dag, hyggelig program. Jeg bet meg merke i at du har en trepeon. Hvilket slag har du? Har du prøvd noen ITOH-hybrider?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE